Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «حجت عبدالملکی» در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: به محض اینکه فردی وارد سامانه ثبت شکایات یارانه معیشتی می‌شود اعتراض او ثبت خواهد شد.

وی افزود: برای ثبت اعتراض به دهک بندی یارانه‌ها، فقط کافی است وارد سامانه وزارت رفاه به آدرس hemayat.mcls.gov.ir شده و اطلاعات خود را بارگذاری کنید.

وزیر کار بیان داشت: یارانه مورد نیاز ۹۰ درصد مردم تأمین شده و در حساب دولت است، پس اگر تا ۳ ماه دیگر مشخص شود فردی نیازمند بوده اما دریافتی نداشته، یارانه معیشتی ماه‌های گذشته نیز به حساب آن واریز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۱۰ متغیر و شاخص برای دهک‌بندی یارانه‌ها در نظر گرفته است گفت: شاخص‌هایی از جمله گردش حساب، حقوق، سود سهام و سود حساب، خودرو، سفرهای خارجی و سایر موارد مدنظر است.

وزیر کار افزود: برای اینکه تحولات مقطعی در زندگی افراد و جابه‌جایی دهک‌ها مؤثر نباشد در دوره سه تا پنج‌ساله دهک بندی‌ها مورد توجه قرار گرفته و حساب می‌شود به عنوان مثال فردی خانه خریده و فروخته است که این جزو دارایی حساب نمی‌شود. برای اینکه دهک بندی‌ها درگیر نوسانات نشود شاخص‌ها در دوره سه تا پنج‌ساله در فرمولی دقیق ضریب‌بندی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۲ اعتراض در یارانه مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: کسانی که تا فروردین‌ماه یارانه می‌گرفتند و اکنون یارانه نگرفته‌اند می‌توانند اعتراض کنند و افراد دیگری که به هر دلیل یارانه دریافت نمی‌کردند یا از قبل و به هر دلیلی قطع شده بود می‌توانند بعد از تکمیل سامانه هدفمندی یارانه‌ها به آن مراجعه کنند.

عبدالملکی بیان داشت: افراد معترض به دهک بندی یارانه در سامانه حمایت می‌بینند که به چه علت و شاخص‌هایی دهک‌بندی فرد تغییر کرده است در همین رابطه پیامکی برای همه کسانی که در قبل یارانه می‌گرفتند و اکنون قطع شده ارسال شده است تا وارد سامانه حمایت شوند.

وی تاکید کرد: افراد تا ۳ ماه آینده فرصت ثبت در سامانه را دارند و اگر مستحق دریافت یارانه باشند به آنها یارانه پرداخت می‌شود. یارانه‌ها در حساب‌های دولتی موجود است و تقریباً برای ۷۸ تا ۷۹ میلیون نفر در نظر گرفته شده است.

وزیر رفاه با اشاره به اینکه سامانه حمایت اکنون در دسترس است گفت: امکان دارد افراد مراجعه کنند و ببیند سامانه شلوغ است. محدودیت در زیرساخت‌ها وجود دارد از این رو مردم نگران نباشند.

وی گفت: چندین شماره تماس هم اعلام شده است که یکی از آنها مرکز تماس به شماره ۰۲۱۶۳۶۹ است و سال‌هاست که مردم با این شماره آشنا هستند و در کنار این شماره تماس، ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ نیز هست.

عبدالملکی با بیان اینکه ۷ و نیم میلیون نفر یارانه نمی‌گرفتند گفت: یک بخشی از آن افراد متمکن بودند اکنون فرض می‌کنیم پنج میلیون نفر مستحق هستند این افراد می‌توانند در سامانه هدفمندی یارانه‌ها که اعلام می‌شود، ثبت‌نام کنند و فرایندی طول می‌کشد تا بررسی و ارزیابی شود.

 وزیر رفاه بیان داشت: دهک‌بندی‌ها در پایگاه رفاه ایرانیان صورت می‌گیرد، ضمن اینکه قانون مجلس برای بودجه ۱۴۰۱ به وزارت رفاه حکم کرده است که یارانه پردرآمدها را کاهش و کم‌درآمد را افزایش دهد.

وی خاطرنشان کرد: پنج میلیون نفر یارانه‌بگیر جزو دهک دهم بودند که باید یارانه آنها حذف می‌شد.

عبدالملکی در پاسخ به تعدادی از اعتراض‌های مردمی در یارانه‌ها گفت: یکی از شاخص‌ها سفرهای خارجی بوده است که کاری بوده است از این رو افراد می‌توانند در سامانه اعتراض را ثبت کنند و بعد از بررسی و ارائه مستندات، مورد رسیدگی می‌شود.

وی گفت: امکان دارد فردی به خاطر گردش مالی بالا یارانه‌اش قطع شده است که می‌تواند اعتراض کند به عنوان مثال بعضی از روحانیون و طلاب وجوهات شرعی را دریافت می‌کنند که این امر مال این افراد نیست و برای مرجعیت است که این امر قابل اعتراض است.

وزیر رفاه تاکید کرد: توصیه می‌کنیم حساب‌های شخصی از کاری جدا شود ضمن اینکه در سامانه با ثبت اعتراض و ارائه مستندات یارانه در صورت مستحق بودن اختصاص می‌یابد.

منبع: الف

کلیدواژه: میلیون نفر دهک بندی شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۱۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور، گفت: در طول سال گذشته ۳۴۰ نفر در حوادث ساختمانی فوت شدند که بر همین اساس باید ارتقای ایمنی در محیط کار، بیش از پیش در دستور کار قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه فارس و همچنین همایش تجلیل از کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار برتر استان با حضور معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز چهارشنبه در این جشنواره اظهار داشت: جشنواره امتنان قدمتی 35 ساله دارد و کارگران ارزشمند و نخبه‌ای را به جامعه کار و تولید کشور معرفی کرده است.

علی‌حسین رعیتی‌فرد با بیان اینکه امسال 50 هزار نفر در این جشنواره شرکت کردند، افزود: 26 نفر منتخب ملی توسط رئیس جمهور تجلیل شدند که سه نفر مربوط به استان فارس بود.
 
وی همچنین با بیان اینکه در هفته کار و کارگر توسط رهبری، رئیس جمهور و وزیر تعاون مسائل مربوط به کارگران موکدا تاکید شد، تصریح کرد: نگاه غرب‌گرایانه کشور‌های دیگر را به کارگر نداریم و کارگر را ابزاری برای سودآوری نمی‌دانیم.

این مقام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از امنیت شغلی و تثبیت اشتغال، احیای واحد‌های نیمه فعال تولیدی و پرداخت معوقات حوزه کارگری به عنوان برخی اقدامات دولت سیزدهم نام برد و تاکید کرد که تعداد کارگران مشکل دار از 110 هزار نفر به 80 هزار نفر در کشور کاهش یافته است. 

همچنین ایجاد ثبات در بنگاه‌های تولیدی، مانع زدایی فضای تولید، بهبود فضای کسب و کار، مقررات زدایی و اعطای مجوز‌های کسب و کار، برخی اقدامات دولت در راستای بهبود حوزه کارگری بود که رعیتی فرد با عنوان این مولفه‌ها، عنوان کرد: در مجلس دوازدهم نیز با اصلاح قرارداد‌های کار، رویکرد دولت، بهبود معیشت و کمک به قشر کارگر و طبقه مستضعف است. 

وی با تاکید بر اینکه حوزه تقنینی و اصلاح قوانین، مسیر پایداری مشاغل و وضعیت معیشت کارگران را هموار می‌کند، به این نکته اشاره کرد که دولت در تلاش است تا با افزایش دستمزد و کاهش تورم، قدرت خرید کارگران را رشد دهد و نقدینگی را کنترل کند. 

معاون وزیر کار یادآور شد: در طول سه سال گذشته 119 درصد دستمزد کارگران افزایش یافته و تلاش شده با حفظ چرخ تولید از تعدیل کارگران نیز پیشگیری شود. 

رعیتی‌فرد از ایجاد قرارگاه مسکن در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: باید بتوانیم در استان‌ها با کمک مدیران ارشد و کارفرماها، ساخت مسکن در جوار کارخانجات بزرگ را کلید بزنیم. 

وی همچنین با اشاره به اهمیت اجرایی شدن نظام جبران خدمت و طبقه بندی مشاغل، یادآور شد: امسال این طرح در هزار و 50 واحد تولیدی کشور اجرایی خواهد شد. 

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به کاهش 9 درصدی حوادث ناشی از کار و نزول 7.5 درصدی فوتی‌های ناشی از حوادث در کشور، خاطرنشان کرد: در طول سال گذشته 340 نفر در حوادث ساختمانی فوت شدند که بر همین اساس باید ارتقای ایمنی در محیط کار، بیش از پیش در دستور کار قرار گیرد. 

رعیتی‌فرد با بیان اینکه سالانه 4 درصد از تولید ناخالص ملی، معادل 16 میلیارد تومان صرف بیماری و حوادث شغلی در کشور می‌شود، به اجرای طرح کالابرگ در راستای بهبود معیشت مردم اشاره کرد و گفت: 60 میلیون نفر از این طرح استفاده می‌کنند. 

ثبت نام بیش از 4 هزار نفر در جشنواره امتنان

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس نیز در ادامه این مراسم با اشاره به برگزاری سی و پنجمین جشنواره امتنان با هدف معرفی الگو‌ها و نخبه‌های جامعه کارگری، عنوان کرد: با اعلام فراخوان ثبت نام، بیش از 4 هزار نفر در این جشنواره شرکت کردند که تعداد متقاضیان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. 

وحید خداپرست به این نکته نیز اشاره کرد که داوران با جدیت و دقت نظر در عرصه سنجش، ظرفیت و توان جامعه کارگری فارس به داوری پرداختند.

وی از انتخاب دو کارگر و یک کارگروه نمونه استان فارس برای اولین بار در سطح ملی خبر داد و با تاکید بر اولویت‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس که امسال در حوزه کارگری تعریف شده است، تاکید کرد که بنا به تاکید استاندار فارس اجرای برنامه‌های ویژه در راستای رفع مشکلات گروه‌های کارگری در دستور کار قرار گرفته است. 

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فارس از معیشت، سلامت و مسکن به عنوان مهمترین اولویت‌ها و مولفه‌های سال جاری برای جامعه شریف کارگری فارس نام برد و از کارفرمایان کارگاه‌های بزرگ استان نیز خواست که برای تحقق این برنامه‌ها یاری گر مسئولان باشند. 

خداپرست از کمک به کارفرما‌ها برای کمک به ساخت مسکن کارگران و همچنین راه‌اندازی تعاونی‌های مصرف در راستای بهبود معیشت حوزه کارگری خبر داد و به این نکته نیز گریز زد که استاندار فارس هم در حوزه درمان، دستورات لازم را داده‌اند.

وی در خاتمه حل برخی مشکلات حوزه کارگری را وابسته به تغییر، اصلاح و تدوین قوانین مجلس دانست و یادآور شد: تلاش می‌کنیم با بهره گیری از ظرفیت نمایندگان، این مسائل و مشکلات را به حداقل برسانیم.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور
  • وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است