Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، داریوش ابوحمزه چهارشنبه شب در گفت وگوی آنلاین در یکی از شبکه ها اظهار داشت: افرادی اعتراض داشته اند که زیر نظر کمیته امداد و بهزیستی هستند و یارانه آنها قطع شده است. ملاک دهک بندی ها، کمیته امدادی یا بهزیستی نبوده است، امکان دارد کسی فرزند معلولی داشته اما کل خانواده تمکن مالی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این تصمیم دولت بوده که اگر کسی جزو دهک های اول تا نهم نیست به آن یارانه اختصاص نیابد. دولت منابع یارانه را به دهک هایی که از لحاظ معیشتی پایین تر هستند اختصاص داد، بر این اساس افرادی که از دهک اول تا سوم هستند ۴۰۰ هزار تومان و بقیه افراد در سایر دهک ها ۳۰۰ هزار تومان دریافت کردند.

معاون رفاهی وزیر کار با اشاره به تعدادی از اعتراض ها در خصوص یارانه ها گفت: امکان دارد کسی از حساب شخصی برای شرکت یا کارهای اداری یا خیریه استفاده می کرده که یارانه آن قطع شده است. نباید از حساب شخصی برای کارهای عمومی استفاده شود بلکه باید تفکیک شود.

وی ادامه داد: این اعتراض ها ثبت می شود و سازوکارهایی برای آن در نظر می گیریم و در بازه زمانی افراد باید مدارک مستند ارائه کنند تا یارانه آنها برقرار شود.

ابوحمزه بیان داشت: همچنین خانواده هایی که فرزندان آنها تازه به دنیا آمده اند منتظر باشند تا در یک ماه یارانه آن نوزاد ثبت و برقرار می شود. همچنین افرادی که املاک داشته اند ولی فروخته اند تنها به این علت یارانه آنها قطع نشده بلکه دلایل دیگری از جمله درآمد نیز دخیل بوده است.

وی خاطر نشان کرد: افرادی نیز که ازدواج کردند و یا می خواهند یارانه خود را از سایر اعضای خانواده تفکیک کنند باید به پلیس + ۱۰ مراجعه و طبق روال قانونی مراحل را دنبال کنند.

معاون رفاه وزیر کار با بیان اینکه مردم جایگاه مالی خود را کمتر از دهک بندی ها می دانند، گفت: در دنیا همه مردم دهک واقعی خود را پایین تر از واقعیت می دانند، و کار پژوهشی نیز برای این مورد صورت گرفته است.

وی بیان داشت: طبق اطلاعات و بر اساس شاخص های درآمدی و دارایی، به افرادی که جز دهک بندی دهم باشند یارانه اختصاص می یابد.

رسیدگی به اعتراض جاماندگان از یارانه با وزارت کار نیست

ابوحمزه، با تاکید بر اینکه رسیدگی به اعتراض جاماندگان از یارانه با وزارت کار نیست، گفت: جاماندگان در سامانه ای که به زودی از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه ها راه اندازی می شود می توانند به آنجا مراجعه و درخواست یارانه کنند.

وی افزود: مردم اعتراض هایی نسبت به دهک بندی دارند که دسته های مختلف است. در حال حاضر دو پل ارتباطی برای اعتراض در وزارت کار در نظر گرفته شده که یکی از آنها مرکز تماس و شماره ۰۲۱۶۳۶۹ است که پیش از این مردم با این شماره آشنا بودند همچنین شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ نیز پل ارتباطی دیگری است که مردم می توانند ابهام و سوال ها را مطرح کنند تا کارشناسان پاسخ دهند.

به گفته معاون رفاه وزیر کار، همین که مردم در سامانه اعتراض ها را ثبت می کنند به صورت سیستمی بررسی می شود. به زودی سامانه ارتقا پیدا می کند جزییات پاسخ به اعتراض ها بیان می شود تا شبهه ها برطرف شود.

وی گفت: بسیاری از افراد گله داشتند که سرعت سامانه رسیدگی به اعتراض دهک بندی یارانه ها پایین بوده و یا مشکل فنی داشته که مشکل فنی رفع شده و اکنون سامانه حمایت به آدرس https://hemayat.mcls.gov.ir به لحاظ فنی پشتیبانی شده و فعال است، مردم می توانند در این سایت اطلاعات را بارگزاری و اعتراض های خود را ثبت کنند.

ابوحمزه با بیان اینکه مردم در بحث یارانه ای دو دسته هستند، افزود: افرادی که یارانه می گرفتند و جزو ۷۶ میلیون نفر بودند و افرادی که پیش از این به دلایل مختلف از جمله تمکن مالی و درخواست خودشان یارانه دریافت نمی کردند.

وی ابراز داشت: افرادی که یارانه دریافت می کردند بیش از ۹۰ درصد آنها، یارانه جدید را دریافت کردند، غیر از این افرادی که جزو دهک دهم و ۱۰ درصد پولدار جامعه بودند یارانه را دریافت نکردند.

 معاون رفاهی وزیر کار خاطرنشان کرد: افرادی که به هر دلیلی یارانه دریافت نمی کردند و یا انصراف از یارانه داده اند و یا افرادی بودند که پدر و مادر خانواده تمکن بالایی داشته اند ولی فرزندانشان بعد از ازدواج تمکن ندارند این افراد جزو دسته جاماندگان از یارانه محسوب می شوند، اکنون سازمان برنامه و هدفمندسازی یارانه ها درصدد فعال سازی سامانه است تا این افراد بتوانند مشخصات خانوار را بارگزاری کنند تا پس از آن دهک بندی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه جاماندگان یارانه نگران نباشند، گفت: دولت بطور قطع این کار را انجام می دهد در همه جلسه ها حضور داریم، همکاران در سازمان برنامه و هدفمندسازی یارانه ها ۲۴ ساعته به دنبال این هستند که سامانه را ایجاد کنند و به سرعت اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت.

ابوحمزه اضافه کرد: مردم آرامش خود را حفظ کنند به کسی ظلم نخواهد شد.

ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت کالاهای اساسی را کاهش نداد

معاون رفاه وزیر کار با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت کالاها را کاهش نداد، گفت: اجماعی بین کارشناسان، دولت و مجلس ایجاد شده بود تا بقیه کالاهایی که به آنها ارز ترجیحی اختصاص می یابد از سبد خارج شوند ارز ۴۲۰۰ تومانی عدم اصابت زیادی با مصرف کنندگان و توزیع داشت به عنوان مثال به واردات دانه های روغنی ارز اختصاص می یافتد تا روغن ارزان بماند اما در عمل قیمت کالاها پایین نمی ماند.

وی ابراز داشت: اجماع شد تا این سیاست غلط اصلاح شود و درمقابل آن برای جبران فشار معیشتی به مردم یارانه پرداخت شود. دولت سیزدهم تصمیمی گرفت که شاید خیلی ها در اول از آن بترسند و یا هشدار بدهند اما صلاح اقتصاد کشور در بلند مدت این است که این سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی اصلاح شود.

ابوحمزه گفت: پس از گفت و گوی رئیس جمهور با مردم، در همان موقع با همکاری بانک مرکزی یارانه به حساب مردم واریز شد تا هزینه های ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی جبران کند ضمن اینکه این پول تا زمان اجرای سیاست بلوکه شد، مردم خیالشان راحت باشد که این پول بعد از اجرای سیاست قابل برداشت خواهد بود.

مردم نگران افزایش قیمت ها نباشند

معاون رفاه وزیر کار با تاکید بر اینکه مردم نگران افزایش قیمت ها هستند، گفت: مردم دغدغه دارند که نکند قیمت ها رشد زیادی کند و سفره هایشان کوچک تر شود. اینکه مردم احساس نگرانی کنند قابل انکار نیست، بر اساس داده آماری بانک مرکزی درآمد واقعی ایرانیان در یک دهه گذشته ۳۰ درصد کم و سفره مردم کوچکتر شده است واقعیتی است که نمی شود منکر آن شد و این نگرانی به حق است.

وی گفت: برای اینکه این نگرانی رفع شود دولت سیزدهم، قبل از افزایش قیمت، یارانه قابل توجهی به حساب مردم واریز کرد، بر اساس محاسبه های مختلف و هزینه های خانوارها، یارانه که مردمی دریافت کردند که افزایش قیمت ها بیشتر خواهد بود.

ابوحمزه تاکید کرد: این یارانه به احتمال خیلی زیاد از لحاظ رفاهی به نفع مردم خواهد بود هرچند که افزایش قیمت را خواهیم داشت.

کد خبر 675857 برچسب‌ها يارانه معيشتي وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی قیمت - تنظیم بازار گرانی سازمان هدفمندسازی یارانه ها یارانه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: يارانه معيشتي وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی قیمت تنظیم بازار گرانی سازمان هدفمندسازی یارانه ها یارانه هدفمندسازی یارانه ها جاماندگان از یارانه معاون رفاه وزیر کار ارز ۴۲۰۰ تومانی افزایش قیمت وزیر کار اعتراض ها وزارت کار یارانه آن دهک بندی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۲۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد

بحث مسدودسازی آگهی‌های بخش املاک دیوار و شیپور، اخیرا بسیار خبرساز شده است. در برنامه «هشت صبح» رادیو اقتصاد، کارشناسان و مخاطبان به بحث راجع به این موضوع پرداختند.

به گزارش تجارت‌نیوز، برنامه «هشت صبح» رادیو اقتصاد، روز سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت برنامه‌ای با عنوان «حذف آگهی‌های مسکن از سکوهای نیازمندی‌های رایگان» روی آنتن برد تا به یکی از دغدغه‌های مردم و فعالان بازار مسکن درباره تهدید وزارت راه و شهرسازی برای مسدود سازی بخش املاک دو پلتفرم اینترنتی (دیوار و شیپور) بپردازد.

در این برنامه رضا الفت‌نسب، عضو هیات مدیره کسب‌وکارهای اینترنتی که مهمان این برنامه بود ادعای مقام‌های این وزارتخانه را رد و تاکید کرد هر دو پلتفرم امکان تطبیق کد پستی ملک و کد ملی مالک را فراهم کرده‌اند. به گفته او این دو پلتفرم خودشان مخالف انتشار آگهی‌های فیک هستند اما وزارت راه و شهرسازی هنوز به توافق صورت گرفته برای فراهم کردن اطلاعات مورد نیاز برای تایید اصالت آگهی عمل نکرده است

در گزارش این برنامه ادعا شد که عملکرد این سکوها و عدم احراز هویت مالکان سبب شده تا نوعی بازار سیاه در زمینه مسکن شکل بگیرد. 

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی با اشاره به جلسه‌ای میان این مدیران پلتفرم‌ها و مسئولان وزارت راه و شهرسازی گفت: «در آن‌جا توافقی شده بود که به پلتفرم‌ها به‌صورت اختیاری امکان درج مشخصات املاک آگهی شده و تطبیق با کد پستی را فراهم کنند. اکنون این امکان فراهم شده و در هر دو پلتفرم‌ وجود دارد.» وی در بخش دیگری از گفت‌وگو به برخی مشکلات سامانه «املاک و اسکان» پرداخت و گفت: « به دلیل مشکلات زیرساختی حداکثر ۱۰ درصد افرادی که از این سامانه استفاده می‌کنند، می‌توانند مراحل را تا به آخر طی کنند تا آگهی‌شان ثبت و منتشر شود.»

پلتفرم‌ها خودشان سال‌ها به دنبال احراز هویت بوده‌اند

الفت‌نسب در پاسخ به سوال دیگر مجری مبنی بر این که آیا با این احراز هویت سوداگری و دلال‌بازی در بازار مسکن کنترل و مدیریت می‌شود؟ گفت: «همکاران ما در این پلتفرم‌ها در سال‌های گذشته به دنبال این بودند که موضوع احراز هویت را پیگیری کنند و این مشکل تا اندازه‌ای حل شد و سامانه «شاهکار» این اشکال را برطرف کرد. اما الان موضوع مهم‌تر «احراز اصالت آگهی» است؛ هم در حوزه مسکن و هم زمینه خودرو. ما به دنبال این هستیم که این امکان فراهم شده تا اطلاعاتی از طریق حاکمیت ارائه شود که فلان ملک متعلق به فلان فرد است و این مالکیت به هر طریق (مثلا به وسیله پیامک) احراز و اعلام شود. 

در ادامه مجری برنامه مدعی شد که این موضوع را وزارتخانه بر عهده خود سکوهای اینترنتی قرار داده، که الفت‌نسب جواب داد:«با کدام اطلاعات؟ پلتفرم از کجا این موضوع را احراز کند؟ دسترسی به این اطلاعات تنها در اختیار حاکمیت است. قرار بود این دسترسی را وزارت راه و شهرسازی برای پلتفرم‌ها فراهم کند اما تاکنون نکرده است.»

پیگرد قضایی قیمت‌سازها از سوی یک پلتفرم

سعید لطفی عضو هیئت مدیره و دبیر اتحادیه املاک مهمان دیگر این برنامه روی خط آمد و ابتدا در پاسخ به این سوال که موافق حذف آگهی‌ها از سکوهای اینترنتی هست یا نه؟ جواب داد: «من موافق حذف آگهی‌های «جعلی» از این سکوها هستم، نه همه آگهی‌ها.» او ادامه داد:«اگر این آگهی‌ها را حذف کنیم، در کجا باید عرضه شوند؟ نمی‌توان که مثل ۱۰ سال قبل پشت شیشه املاکی‌ها و یا روزنامه‌ها آگهی کرد.» او گفت که تاکید اصلی بر حذف آگهی‌های غیرواقعی است، نه همه آگهی‌ها.

لطفی اعلام کرد:«علاوه بر برخی اشخاص، برخی عوامل بانک‌‌ها نیز دست به انتشار آگهی‌های غیرواقعی می‌زنند. چون بانک‌ها بیشترین منفعت را از بالا رفتن قیمت‌ها می‌برند.»

رضا الفت‌نسب، عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی هم به اهمیت موضوع قیمت‌سازی برخی اشخاص غیر مسئول برای سکوهای اینترنتی گفت :«همکاران ما در یکی از پلتفرم‌ها، فهرستی از اشخاصی که به صورت «هدفمند» اقدام به درج آگهی کرده بودند، و مسجل شده بود که برای قیمت‌سازی این کار را انجام می‌دهند، را شناسایی کرده و به مراجع قانونی معرفی کردند.» او تاکید کرد که این موضوع برای خود پلتفرم‌ها خیلی مهم است و پلتفرم‌ها هم دوست ندارند که آگهی جعلی منتشر شود.

با مسدودسازی بازار سیاه به وجود می‌آید

پیام‌های مخاطبان به این برنامه هم متنوع بود اما بیشتر آنها حاکی از نگرانی مردم از احتمال مسدود کردن بخش املاک دیوار و شیپور بود. یکی از مخاطبان با ابراز مخالفت با حذف آگهی مسکن از پلتفرم‌های اینترنتی گفت: «افراد می‌توانند با آگهی در این پلتفرم‌ها قیمت‌های حداقلی را پیدا کنند، ولی اگر این حذف شود، ما باید بریم سراغ املاکی‌ها و آن‌ها می‌شوند سلطان این بازار.»

یکی هم با صراحت گفت:«آگهی‌های غیرواقعی را املاکی‌ها منتشر می‌کنند، به جای بستن پلتفرم‌ها، املاکی‌ها را مدیریت کنید.»

دیگری نوشت: «مخالفم. چون اگر این پلتفرم‌ها نباشند، قیمت را مشاوران املاک هر طور که خود بخواهند، تعیین می‌کنند.» 

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی در واکنش به نظرات شنوندگان رادیو گفت:«همان طور که مردم اشاره کردند مشاوران املاک می‌توانند در این موضوع بسیار تاثیرگذار باشند. ما به عنوان پلتفرم‌ها آمدیم کمک کنیم و هم برای مردم و هم مشاوران املاک ابزاری باشیم.»

یک نفر از مشاوران املاک نیز با یک پیام صوتی مخالفتش را با حذف پلتفرم‌ها اعلام کرد و گفت:«بر فرض حذف پلتفرم‌ها، کسانی که هم اکنون در این بازار اختلال ایجاد می‌کنند که از بین نمی‌روند، بلکه به سمت امکانات دیگر کوچ می‌کنند.»

حمایت کامل پلتفرم‌ها از احراز هویت

اقبال شاکری، عضو کمیته عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی که به صورت تلفنی در برنامه حاضر شده بود هم با اشاره به سامانه «املاک و اسکان» گفت: «هر کسی که ملک خود را در این سامانه ثبت کرده باشد، به راحتی می‌تواند در پلتفرم‌های اینترنتی هویت ملک خود را احراز کند.» موضوعی که سبب شد تا عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی، وارد موضوع شود و نکته مهمی را بیان کند. او گفت: «بخش زیادی از آگهی‌ها را مشاوران املاک در پلتفر‌م‌های اینترنتی منتشر می‌کنند و به مختصات املاک اشخاص دیگر دسترسی ندارند، که آن را در پلتفرم ثبت کنند و همین باعث برخی اشکالات می‌شود.» موضوعی که این نماینده مجلس قول داد آن را پیگیری کند.

در پایان این برنامه عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی تاکید کرد: «ما کاملا با احراز هویت موافقیم، اما ابزار آن باید در اختیار ما قرار بگیرد. در حاضر هم این امکان در پلتفرم‌ها وجود دارد، اما برای آگهی‌دهندگان اختیاری است.» او تاکید می‌کند که زیرساخت‌های این موضوع در اختیار وزارت راه و شهرسازی است و قرار بود که آن‌ها فراهم کنند که تاکنون به تعهد خود عمل نکرده‌اند.

دیگر خبرها

  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • وقتی مصاف حق و باطل ملاک تنفر و محبوبیت در جهان می‌شود
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • ۳۰ معلم نمونه استان سمنان تقدیر می‌شوند