Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایران - معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه جاماندگان از یارانه نگران نباشند، گفت: شاخص های دهک بندی یارانه بگیران بر اساس اطلاعات درآمدی و دارایی بوده و زیر پوشش قرار گرفتن در بهزیستی و یا کمیته امداد امام خمینی(ره) ملاک نبوده است.

به گزارش ایران اکونومیست،«داریوش ابوحمزه» چهارشنبه شب در گفت وگوی آنلاین در یکی از شبکه ها اظهار داشت: افرادی اعتراض داشته اند که زیر نظر کمیته امداد و بهزیستی هستند و یارانه آنها قطع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملاک دهک بندی ها، کمیته امدادی یا بهزیستی نبوده است، امکان دارد کسی فرزند معلولی داشته اما کل خانواده تمکن مالی داشته است.

وی افزود: این تصمیم دولت بوده که اگر کسی جزو دهک های اول تا نهم نیست به آن یارانه اختصاص نیابد. دولت منابع یارانه را به دهک هایی که از لحاظ معیشتی پایین تر هستند اختصاص داد، بر این اساس افرادی که از دهک اول تا سوم هستند ۴۰۰ هزار تومان و بقیه افراد در سایر دهک ها ۳۰۰ هزار تومان دریافت کردند.

معاون رفاهی وزیر کار با اشاره به تعدادی از اعتراض ها در خصوص یارانه ها گفت: امکان دارد کسی از حساب شخصی برای شرکت یا کارهای اداری یا خیریه استفاده می کرده که یارانه آن قطع شده است. نباید از حساب شخصی برای کارهای عمومی استفاده شود بلکه باید تفکیک شود.

وی ادامه داد: این اعتراض ها ثبت می شود و سازوکارهایی برای آن در نظر می گیریم و در بازه زمانی افراد باید مدارک مستند ارائه کنند تا یارانه آنها برقرار شود.

ابوحمزه بیان داشت: همچنین خانواده هایی که فرزندان آنها تازه به دنیا آمده اند منتظر باشند تا در یک ماه یارانه آن نوزاد ثبت و برقرار می شود. همچنین افرادی که املاک داشته اند ولی فروخته اند تنها به این علت یارانه آنها قطع نشده بلکه دلایل دیگری از جمله درآمد نیز دخیل بوده است.

وی خاطر نشان کرد: افرادی نیز که ازدواج کردند و یا می خواهند یارانه خود را از سایر اعضای خانواده تفکیک کنند باید به پلیس + ۱۰ مراجعه و طبق روال قانونی مراحل را دنبال کنند.

معاون رفاه وزیر کار با بیان اینکه مردم جایگاه مالی خود را کمتر از دهک بندی ها می دانند، گفت: در دنیا همه مردم دهک واقعی خود را پایین تر از واقعیت می دانند، و کار پژوهشی نیز برای این مورد صورت گرفته است.

وی بیان داشت: طبق اطلاعات و بر اساس شاخص های درآمدی و دارایی، به افرادی که جز دهک بندی دهم باشند یارانه اختصاص می یابد.

رسیدگی به اعتراض جاماندگان از یارانه با وزارت کار نیست

ابوحمزه، با تاکید بر اینکه رسیدگی به اعتراض جاماندگان از یارانه با وزارت کار نیست ،گفت: جاماندگان در سامانه ای که به زودی از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه ها راه اندازی می شود می توانند به آنجا مراجعه و درخواست یارانه کنند.

وی افزود: مردم اعتراض هایی نسبت به دهک بندی دارند که دسته های مختلف است. در حال حاضر دو پل ارتباطی برای اعتراض در وزارت کار در نظر گرفته شده که یکی از آنها مرکز تماس و شماره ۰۲۱۶۳۶۹ است که پیش از این مردم با این شماره آشنا بودند همچنین شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ نیز پل ارتباطی دیگری است که مردم می توانند ابهام و سوال ها را مطرح کنند تا کارشناسان پاسخ دهند.

به گفته معاون رفاه وزیر کار، همین که مردم در سامانه اعتراض ها را ثبت می کنند به صورت سیستمی بررسی می شود. به زودی سامانه ارتقا پیدا می کند جزییات پاسخ به اعتراض ها بیان می شود تا شبهه ها برطرف شود.

وی گفت: بسیاری از افراد گله داشتند که سرعت سامانه رسیدگی به اعتراض دهک بندی یارانه ها پایین بوده و یا مشکل فنی داشته که مشکل فنی رفع شده و اکنون سامانه حمایت به آدرس https://hemayat.mcls.gov.ir به لحاظ فنی پشتیبانی شده و فعال است، مردم می توانند در این سایت اطلاعات را بارگزاری و اعتراض های خود را ثبت کنند.

ابوحمزه با بیان اینکه مردم در بحث یارانه ای دو دسته هستند، افزود: افرادی که یارانه می گرفتند و جزو ۷۶ میلیون نفر بودند و افرادی که پیش از این به دلایل مختلف از جمله تمکن مالی و درخواست خودشان یارانه دریافت نمی کردند.

وی ابراز داشت: افرادی که یارانه دریافت می کردند بیش از ۹۰ درصد آنها، یارانه جدید را دریافت کردند، غیر از این افرادی که جزو دهک دهم و ۱۰ درصد پولدار جامعه بودند یارانه را دریافت نکردند.

 معاون رفاهی وزیر کار خاطرنشان کرد: افرادی که به هر دلیلی یارانه دریافت نمی کردند و یا انصراف از یارانه داده اند و یا افرادی بودند که پدر و مادر خانواده تمکن بالایی داشته اند ولی فرزندانشان بعد از ازدواج تمکن ندارند این افراد جزو دسته جاماندگان از یارانه محسوب می شوند، اکنون سازمان برنامه و هدفمندسازی یارانه ها درصدد فعال سازی سامانه است تا این افراد بتوانند مشخصات خانوار را بارگزاری کنند تا پس از آن دهک بندی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه جاماندگان یارانه نگران نباشند، گفت: دولت بطور قطع این کار را انجام می دهد در همه جلسه ها حضور داریم، همکاران در سازمان برنامه و هدفمندسازی یارانه ها ۲۴ ساعته به دنبال این هستند که سامانه را ایجاد کنند و به سرعت اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت.

ابوحمزه اضافه کرد: مردم آرامش خود را حفظ کنند به کسی ظلم نخواهد شد.

ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت کالاهای اساسی را کاهش نداد

معاون رفاه وزیر کار با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت کالاها را کاهش نداد، گفت: اجماعی بین کارشناسان، دولت و مجلس ایجاد شده بود تا بقیه کالاهایی که به آنها ارز ترجیحی اختصاص می یابد از سبد خارج شوند ارز ۴۲۰۰ تومانی عدم اصابت زیادی با مصرف کنندگان و توزیع داشت به عنوان مثال به واردات دانه های روغنی ارز اختصاص می یافتد تا روغن ارزان بماند اما در عمل قیمت کالاها پایین نمی ماند.

وی ابراز داشت: اجماع شد تا این سیاست غلط اصلاح شود و درمقابل آن برای جبران فشار معیشتی به مردم یارانه پرداخت شود.  دولت سیزدهم تصمیمی گرفت که شاید خیلی ها در اول از آن بترسند و یا هشدار بدهند اما صلاح اقتصاد کشور در بلند مدت این است که این سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی اصلاح شود.

ابوحمزه گفت: پس از گفت و گوی رئیس جمهور با مردم، در همان موقع با همکاری بانک مرکزی یارانه به حساب مردم واریز شد تا هزینه های ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی جبران کند ضمن اینکه این پول تا زمان اجرای سیاست بلوکه شد،مردم خیالشان راحت باشد که این پول بعد از اجرای سیاست قابل برداشت خواهد بود.

مردم نگران افزایش قیمت ها نباشند

معاون رفاه وزیر کار با تاکید بر اینکه مردم نگران افزایش قیمت ها هستند، گفت: مردم دغدغه دارند که نکند قیمت ها رشد زیادی کند و سفره هایشان کوچک تر شود. اینکه مردم احساس نگرانی کنند قابل انکار نیست، بر اساس داده آماری بانک مرکزی درآمد واقعی ایرانیان در یک دهه گذشته ۳۰ درصد کم و سفره مردم کوچکتر شده است واقعیتی است که نمی شود منکر آن شد و این نگرانی به حق است.

وی گفت: برای اینکه این نگرانی رفع شود دولت سیزدهم، قبل از افزایش قیمت، یارانه قابل توجهی به حساب مردم واریز کرد، بر اساس محاسبه های مختلف و هزینه های خانوارها، یارانه که مردمی دریافت کردند که افزایش قیمت ها بیشتر خواهد بود.

ابوحمزه تاکید کرد: این یارانه به احتمال خیلی زیاد از لحاظ رفاهی به نفع مردم خواهد بود هرچند که افزایش قیمت را خواهیم داشت.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ، سازمان هدفمندسازی یارانه ها ، دولت سیزدهم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سازمان هدفمندسازی یارانه ها دولت سیزدهم هدفمندسازی یارانه ها جاماندگان از یارانه معاون رفاه وزیر کار ارز ۴۲۰۰ تومانی افزایش قیمت وزیر کار اعتراض ها یارانه آن دهک بندی قیمت ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، علی مولوی حقیقی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

طبق گفته مقام معظم رهبری مجلس جدید آرایش متفاوتی از مجلس گذشته خواهد داشت. به اعتقاد من برخی مستقل خواهند بود و برخی با وابستگی به یک جریان خاص وارد مجلس می‌شوند ولی در مجموع جناح بندی و طیف بندی بین جریان‌های انقلابی خواهد بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظر من تلاش برای حفظ امنیت و آرامش داخلی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و اشتغال و … یک اولویت است که مجلس در این زمینه باید اقدام انقلابی انجام دهد. وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی را حضور مردم در این عرصه می‌دانند مجلس نیز باید راهکارهایی در این زمینه تدوین کند. و در هر حال معیشت مردمی بی شک یک اولویت است.

باتوجه به اقدامات دفاعی ایرانی در مواجهه با رژیم صهیونیستی حمایت تمام و کمال از نیروهای نظامی کشور برای مجلس یک اولویت است.


*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به کارنامه مدیریتی و اجرایی در حوزه امنیتی و اشرافیت به شرایط کشورهای همسایه و برخی دیگر از کشورها اولویتم عضویت در کمیسیون امنیت ملی است هر چند در کنار آن توجه ویژه به مسائل معیشتی مردم خواهم داشت.


*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

به نظرم ناپایداری در ثبات مدیریتی یکی از مشکلات خراسان جنوبی است و کوتاه بودن طول مدیریت در رده‌های میانی از یک طرف و در برخی موارد ناپختگی و ناکارآمدی مسئولین موجب شده که مشکلات به سرعت مرتفع مشوند.

کد خبر 6079687

دیگر خبرها

  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • یارانه‌بگیران بخوانند/ یارانه‌ها و مستمری‌ها در بودجه ۱۴۰۳ چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ + عکس
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید